Kies voor een prefab woning van een VCA gecertificeerd bedrijf

Prefabwoning.net is gespecialiseerd in de prefab bouwmethodes houtskeletbouw en het bouwen met zeecontainers. Prefab is een afkorting van prefabricage. Hierbij prefabriceren wij elementen de we op de locatie als een bouwpakket tot een geheel maken. Te denken valt aan een aanbouw van een bestaande woning, een tuinhuis of een aanleunwoning.

U bepaalt zelf

U bepaalt zelf de uitstraling van de buitenkant van uw woning en de meest optimale indeling. Dankzij deze woonoplossing kunt u zelf uw eigen huis laten bouwen tegen een zeer betaalbare prijs. De ‘woonhuis cube’ biedt u alle voordelen van een woonhuis, dat speciaal voor u wordt gebouwd tegen een betaalbare prijs.

Ontdek de voordelen van een prefab woning

Wij leveren aan particuliere (zelf)bouwers en professionele bouwbedrijven. Het is belangrijk dat klanten kunnen meedenken over het ontwerp van hun woning. Wij bieden hen die mogelijkheid. Na de ontwerpfase wordt alles goed uitgetekend en gecontroleerd. Hierdoor zijn er tijdens de uitvoeringsfase geen dure en tijdrovende aanpassingen meer nodig. Prefab elementen worden in een gespecialiseerde fabriek geproduceerd. Hierdoor zijn deze van een zeer hoge kwaliteit.

Een prefab bouwmethode biedt tal van voordelen, zoals:

  • Snel: doorgaans wordt een prefab woning binnen zes weken opgebouwd. Klanten hoeven dus niet lang te wachten op hun nieuwe woning.

  • Betere controle: in prefab woningen kan er beter worden gecontroleerd of de werken goed zijn uitgevoerd. Elementen kunnen ook weer sneller worden aangepast.

  • Meer voorspelbaarheid: Een bouwbedrijf dat cubes produceert, beschikt vaak over kant-en-klare cubes. Klanten krijgen dan ook een beter beeld van hun toekomstige woning.

  • Weersonafhankelijk: de elementen voor een prefab woning worden in een gespecialiseerde fabriek gefabriceerd. Hierdoor kan het bouwproces niet worden beïnvloedt door het weer.

  • Hoogwaardige kwaliteit: aangezien de prefab elementen in een gespecialiseerde fabriek worden gefabriceerd, zijn deze va een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast worden ze geheel op maat gemaakt.

  • Een vaste prijs: na de bouw van de prefab woning komen klanten achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Ze zijn namelijk al op de hoogte van de totale prijs van de cube.

Doe Het Zelf cubes

Bent u een doe-het-zelver of een professionele bouwer? Dan is een “Doe Het Zelf cube” een ideale oplossing. Met dit op maat gemaakt houtskelet bouwpakket kunt u uw eigen aanbouw, schuur, dakkapel, uitbouw, dakopbouw of complete woning vervaardigen. Ons bedrijf voorziet zijn klanten van een duidelijk bouwpakket en gedetailleerde bouwtekeningen. Dankzij dit bouwpakket en de bouwtekeningen kunnen zij de cube zelfstandig opbouwen. Met een Doe Het Zelf pakket kunt u, als ZZP’er of bouwbedrijf een complex bouwproject aan uw klanten aanbieden.

Tuinhuis

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen? Dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende toepassingen. Zo kunt u kiezen voor een tuinkantoor, een extra leefruimte in uw achtertuin of een extra opbergruimte in uw tuin.

Woonhuis & Tiny House cube

Droomt u van een zelfontworpen woning? Dan kunnen wij dit voor u waarmaken. Wij vervaardigen een prefab woonhuis voor u, welke geschikt is voor permanente bewoning. Ook Tiny houses kunnen wij voor u ontwikkelen; deze trend zet momenteel goed door in Nederland; van consumeren naar consuminderen.

Een prefab woonhuis is bij ons leverbaar in verschillende uitvoeringen. De basis wordt gevormd door een stalen container. Met deze bouwtechniek bieden wij u een solide en zeer betaalbare woning. De afwerking kunt u vervolgens zelf invullen. Dankzij uw eigen afwerking geeft u uw woning een eigen, unieke uitstraling.

Zorg cube

Is een van uw ouders hulpbehoevend? Dan is het een mogelijkheid om een mantelzorgwoning te laten bouwen. Hiervoor biedt een zorg cube uitkomst. Dit is een losstaande woonunit of een aanleunwoning. U heeft bij ons de keuze uit verschillende varianten van de mantelzorgwoning.

Een VCA gecertificeerd bedrijf

Als u kiest voor een prefab woning dan is het een advies om deze te laten bouwen door een ervaren VCA gecertificeerd bedrijf. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring met het bouwen en leveren van prefab cubes. Cubes worden bij ons opgebouwd door professionele bouwers. Zij beschikken over de juiste vaardigheden, ervaring en kennis. Een VCA gecertificeerd bedrijf werkt alleen met mensen die over een geldig VCA diploma beschikken. Dit kan een diploma basisveiligheid (VCA) of een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA VOL)zijn. Wanneer u geen ervaren bouwer bent dan raden wij u aan om uw cube te laten opbouwen door een echte vakman die over een VCA certificaat beschikt. Deze weet hoe het werkproces op een veilige wijze moet worden uitgevoerd. De kans op een ongeval is dan klein.

Geen veiligheidsrisico

Prefabwoning.net is een VCA gecertificeerd bedrijf dat enkel met gediplomeerde bouwvakkers werkt. Deze zijn allemaal in het bezit van een VCA diploma of een VCA VOL diploma. Als servicegericht bedrijf hechten wij een grote waarde aan de veiligheid van onze klanten en onze bouwers. Als u kiest voor een prefab woning van ons bedrijf dan bent u er dus zeker van dat uw nieuwe cube op een veilige en een stabiele wijze wordt opgebouwd. Hierdoor loopt u geen veiligheidsrisico.

Op zoek naar meer tuin & Groen? Lees verder