Krassen en bolling gietvloer voorkomen

Een veelgenoemd nadeel van de gietvloer is dat er een bolling kan ontstaan of dat er veel eerder dan verwacht allerlei gebruikerssporen zijn aangetroffen. Gebruikerssporen in de vorm van krassen op uw vloer bijvoorbeeld. Voorkomen is beter dan genezen, dus neem dit eerst even in overweging. Gietvloer Dordrecht is een lokale leverancier die u ook goed kan adviseren over het onderhouden van uw vloer.

gietvloer

Ondergrond van de gietvloer bepaalt kwaliteit

Heel enkel gebeurt het wel eens: Een bolling in de gietvloer. Door deze bolling kan de gietvloer volledig loslaten en kan het werk opnieuw beginnen. De meest voorkomende reden hiervan is dat de ondergrond niet egaal was of niet schoon. Klusresten onder de vloer kunnen al een bolling veroorzaken. Tevens kan het zijn dat er geen primer is gebruikt waar de coatingvloer aan kan gaan hechten. Ook hierdoor kan er een bolling in de gietvloer ontstaan. Een andere specialist die u kan helpen is Gietvloer Doetinchem bijvoorbeeld, in elke plaats iis er bijna wel een gitvloer bedrijf.

Gietvloer krasvrij houden

Een epoxyvloer staat er om bekend dat het krasvrij is, echter betekent het niet dat het niet kan gebeuren. Als een gietvloer echt kras vast moet zijn, is het heel belangrijk om de gietvloer helemaal af te lakken. De speciale laag geeft uiteindelijk het gewenste effect, maar wordt nog wel eens onderschat.

Laat uw gietvloer leggen door een specialist

Het internet staat vol met handleidingen om een gietvloer zelf te leggen. En natuurlijk, als u erg handig bent, is het ook zeker mogelijk. Maar wilt u voor absolute kwaliteit gaan, laat het dan altijd door een specialist doen!