Quality Heating vloerverwarming

U bent opzoek naar een goede vloerverwarming en bent beland op deze website. Goed nieuws, u bent helemaal op het juiste adres! Quality Heating biedt vloerverwarmingen aan met de beste prijs-kwaliteit verhouding die er verkrijgbaar is. Op deze pagina leest u meer over Quality Heating.

Informatie over vloerverwarmingen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van een geschikte vloerverwarming voor uw ruimtes, hebben we een grote hoeveelheid informatie over vloerverwarmingen beschikbaar op deze website. Wilt u informatie lezen over één bepaald soort vloerverwarming? Hieronder hebben we een overzicht met een groot aantal artikelen. Deze artikelen gaan over de verschillende systemen van vloerverwarming die wij kunnen leveren.

 • Infrezen vloerverwarming
  Het infrezen van een vloerverwarming is zeer geschikt voor het aanleggen van een vloerverwarming in bestaande huizen met lagere plafonds.

 • Natbouwsysteem
  Bij grotere ruimtes en nieuwe huizen bevelen we het natbouwsysteem aan.

 • Elektrische vloerverwarming
  Deze methode van verwarmen kan goed van pas komen bij kleinere ruimtes. Groot voordeel zijn de lagere energiekosten.

 • Droogbouwsysteem
  Het droogbouwsysteem heeft een enorm goed rendement, daardoor zal uw vloer ontzettend snel zijn opgewarmd.

Bovenstaande verwarmingen zijn de meest voorkomende systemen, een overzicht van alle leverbare systemen vindt u op deze overzichtspagina. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wat Quality Heating u te bieden heeft

Quality Heating is anders dan andere aanbieders van vloerverwarmingen. Wij leggen uw vloerverwarming aan met veel ervaring. Quality Heating is namelijk al meer dan 20 jaar actief op de vloerverwarmingenmarkt; wij weten waar we het over hebben. Onze producten worden in opdracht door ons gemaakt. Daardoor zult u nergens een aanbieder van vloerverwarmingen vinden die zijn product zo goed kent als wij.

Laagsteprijsgarantie
Quality Heating geeft u graag garantie over de prijs. Wij bieden u vloerverwarmingen aan van hoge kwaliteit, voor een enorm scherpe prijs. De kwaliteit die u bij ons vindt, zult u nergens goedkoper vinden.

 

Garantie
Quality Heating vindt garantie belangrijk. Zo laten wij zien dat we vertrouwen hebben in ons product. Wij kunnen garanderen dat de vloerverwarming die wij leveren niet snel kapot zal gaan. Mocht er toch iets misgaan? Geen nood, u heeft een grote kans dat u binnen onze garantieregeling valt:

 • De buizen van de vloerverwarmingen hebben een garantie van wel 50 jaar.

 • Voor de installatie van uw vloerverwarming en de verdelerpomp, geldt een garantie van 6 jaar.

Wat anderen over Quality Heating zeggen
Niets zegt natuurlijk meer dan de ervaringen van klanten, en in ons geval zijn dat ontzettend tevreden klanten. Vele klanten gingen u voor. Lees bijvoorbeeld de recensie van Sanne uit Amsterdam, die ons een 10 geeft voor haar vloerverwarming:

''Afgelopen woensdag zijn de jongens langsgeweest om vloerverwarming in te frezen als hoofdverwarming. Alles is goed gegaan. Bedankt QH vloerverwarming''

KIWA/KOMO keurmerk
Quality Heating kan u vol trots vertellen dat we onze kwaliteit u nu nog beter kunnen garanderen. Quality Heating heeft namelijk het KIWA/KOMO keurmerk ontvangen. Dit keurmerk geeft garantie voor hoge kwaliteit. KIWA controleert en meet de kwaliteit van dienstverlening en producten bij geselecteerde bedrijven. En alleen als de kwaliteit zeer goed is, zal het bedrijf het KIWA keurmerk ontvangen.