Harmonieuze badkamerinrichting

In het kader van de ZEN-badkamer zijn er fantastische badkameraccessoires verkrijgbaar die jouw badkamer in mum van tijd omtoveren tot een heuse Spa-Zen beleving, zoals je deze tegenkomt binnen professionele sauna-studio's.

De ZEN Badkamer

Een ZEN badkamer is een naturelle badkamer met als uitgangspunt natuurlijke materialen. Zo tref je er houten badmatten aan, in strakke vormgeving en in diverse houtkleuren. De wanden en vloeren bestaan uit natuursteen. Dit kan variëren van taupé kleurige tegels, tot zeer donkergrijze natuursteentegels. De badkameraccessoires zijn licht van kleur. Denk hierbij aan witte handdoeken, waskommen en accessoires van natuurlijke herkomst, zoals een windlicht gevuld met vaal-grijze kiezelstenen, of een hoogwaardige kunstplant in een rietenmand.

Sfeerverlichting mag niet ontbreken in de ZEN badkamer. Zorg voor dimbaar licht, bijvoorbeeld middels inbouwspots, en de badkamer ademt de sfeer uit van een donkere sauna-ruimte. 

Badkameraccessoires

Shop voor actuele, eigentijdse badkameraccessoires op de website van Badmattenonline.nl. Iedere badkamer is te moderniseren, of te actualiseren naar de look van dit moment. Je hebt uitgebreide keuze uit badmatten, douchegordijnen, accessoires en badtextiel. Iedere stijl is compleet door te voeren, tot aan het zeepbakje toe! Doe snel de juiste inspiratie op!