De ideale camping vakantie

Wat zijn de allerleukste vakanties voor jongere kinderen? Met stip bovenaan staan dan toch wel kampeervakanties; het ongedwongen kunnen lummelen op het campingterrein, waarbij het contact met andere kinderen en jonge gezinnen op een natuurlijke manier ontstaat, is werkelijk heerlijk voor je kinderen. Veel jonge ouders beseffen dit heus wel, maar hebben geen zin in 2 weken afzien.
Je werkt het hele jaar hard en dan ben je in de zomer erg toe aan een heerlijk, ontspannen vakantie, waarbij kamperen nu niet vaak de eerste keuze is. Toch zijn er voldoende alternatieven om in luxe een camping vakantie te houden.

Riant kamperen; leuk voor kinderen én ouders

In vele Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië, kun je kiezen voor een luxe camping vakantie. Hierbij heb je geen omkijken naar het opzetten van een tent, of met een caravan 1000 KM te moeten rijden door Europa (wat voor sommige chauffeurs een hele opgave kan zijn in bergachtige gebieden).
Kies je voor een luxe camping, dan mag je rekenen op een verblijf in een luxe, groots opgezette stacaravan, of een fraai en groot houten chalet.
De verblijven zijn groot genoeg voor 6 personen, of meer, en alle gemakken die je thuis hebt, kun je hier ook aantreffen. Dit is kamperen in luxe, zonder dat de romantiek van een camping in het geding komt. Daarnaast kan men in vele gevallen ook gewoon de hond(en) meenemen op vakantie. Want juist honden vinden het heerlijk om buiten te kunnen rondscharrelen, al is het maar aan een lang touw.