Philippe Starck ontwerpt Duravit ME

Duravit ME by Starck past bij elke stijl

Welk type je ook bent, welke stijl je ook mooi vindt, met het sanitair van Duravit ME by Starck kun je elk type badkamer ontwerpen die ook bij jouw stijl past. Je kunt elk ontwerp creëren, ongeacht de afmetingen van de badkuip, douchebak of badkamermeubel. Door het unieke design past alles perfect bij elkaar. Ook het beschikbare sanitair waaronder de closets, bidets en keramische wastafels gaan naadloos in het ontwerp op. Van inbouw tot opbouw en van hangend aan de muur tot staand op de vloer, er is heel veel mogelijk als het op het restylen of inrichten van de badkamer of de toiletruimte met Duravit sanitair aankomt.

Duravit ME by Starck sanitair

Zowel voor privédoeleinden als voor grote projecten biedt deze puristische serie wastafels, met breedtes van 45 tot 65 cm, de perfecte oplossing. Een smalle rand rondom de wastafels zorgt voor een stijlvol visueel ontwerp. Ook het andere sanitair zoals de gesloten closets en bidets uit deze serie hebben een unieke vorm, puur, stijlvol en zonder uitstekende delen. Het in Duitsland gevestigde bedrijf heeft met hun Rimless technologie een open spoelrand gecreëerd met een maximaal comfort. Ook de nieuwe douche-wcbril SensoWash Slim bevat alle essentiële functies, zonder de lijnen van het puristische design aan te tasten. De Duravit ME serie heeft als eerste ook dezelfde innovatieve Rimmless technologie in hun urinoir doorgevoerd, hetgeen zorgt voor een dynamisch, maar vooral efficiënt waterbeheer waarbij hygiëne en het eenvoudig reinigen door het ontbreken van de spoelrand een enorm belangrijke rol speelt.

ME by Starck sanitair

De antibacteriële keramische glazuur laag, HygieneGlaze genoemd, reduceert het aantal bacteriën met 99,9%. Dit zorgt voor maximale hygiëne in het toilet, vooral ter plaatse van het wandcloset, het staande toilet of een urinoir. De ME-serie van Starck is tevens goed te combineren met de nieuwe badkamermeubellijn L-Cube, waardoor er in totaal 30 verschillende producten onderling zijn te combineren, waardoor er een ongekend aantal ontwerpen van de badkamer mogelijk zijn. Iedere badkamer met Duravit sanitair krijgt daardoor zijn eigen ontwerp, eigen stijl en eigen uitstraling. Het unieke ME by Starck past hierdoor in elke moderne badkamer.