Glasfolie voor elke woning en bedrijf

Een woning of bedrijf met veel glas brengt vaak een hoop ongemak met zich mee. Bijvoorbeeld te veel warmte tijdens de zomerdagen, te veel lichtinval, inbraakgevoeligheid en een gebrek aan privacy. Glasfolie biedt hiervoor een efficiƫnte oplossing. Dit soort folie absorbeert en reflecteert de warmte waardoor het isolerend werkt. Hierdoor is deze folie energiebesparend tijdens ieder jaargetijde. Aangezien de folie tijdens de winterdagen warmte binnen houdt en tijdens de zomerdagen warmte buiten houdt. Deze folie functioneert ideaal en het biedt ook direct een leuke uitstraling aan jouw woning of bedrijfsinterieur.

Glasfolie kopen? Kijk wat past bij jouw interieur

Als je last hebt van inkijk van buitenaf en je bent op zoek naar meer privacy in huis of bedrijf dan is deze folie de beste optie. Met glasfolie heb je geen last van mensen die naar binnen kijken. Wees niet bang dat deze folie daglicht doorlaat, want met deze folie heb je er geen last meer van. Je kunt deze folie net zo vaak ergens anders aanbrengen als je zelf wilt. Zelfs totdat naar jouw wens op het raam blijft zitten. Wilt u nog meer overtuigd raken van de kwaliteit en zeker weten of deze folie bij jouw interieur of bedrijfsinterieur past? Ga dan naar de webwinkel Raamfolie Online en tref meer informatie hierover aan en bestel ook direct een proefstaaltje.

 

Glas-in-lood folie: net echt

Glas in lood is een soort van vensterraam dat uit stukken glas bestaat en samen wordt gehouden in een lijst. De folie is erg voordelig en een goed alternatief voor het decoreren van jouw raam thuis of in het bedrijf. Glas in lood folie wordt meestal toegepast in oude herenhuizen en woningen, waar men veelal last heeft van ongewenste lichtinval. Via de webwinkel Raamfolie Online tref je een groot assortiment aan in folies van vele kleuren en lengtes. Bezoek snel de webwinkel en maak een keuze uit het grote assortiment in dit soort folie.

 

Plakfolie tovert een lijk eendje om in een mooie zwaan

Naast folie voor aan het raam kun je ook denken aan plakfolie voor het verfraaien van dat ene lelijke tafeltje dat nu nog in een hoekje of op de zolder staat. In een handomdraai voorzie je het meubelstuk van een frisse look. De plakfolie kan op vele ondergronden aangebracht worden, zolang het oppervlakte maar glad en vrij van vet is. Deze folie is verkrijgbaar in vele soorten motieven, van bloemen tot ruitjes en van barok tot stippen. Ook is er plakplastic speciaal voor kinderen ontworpen, dat ideaal van pas komt in de baby -of kinderkamer. Wil je nu net de ledikant of de commode opvrolijken? Breng een aantal beertjes aan en het heeft al gelijk een heel andere aanblik. Ben je op zoek naar folie voor in de woonkamer en ga je graag voor een strakke uitstraling? Dan is granieten plakfolie voor op de vensterbank een goed idee. Zo draai je in een handomdraai een dof uitziende vensterbank om in een vensterbank van waarde. Het bezoek zal versteld staan en niet geloven dat het plakplastic is.