Bijzonder, woonaccessoires uit Thailand van Qualy

Het productassortiment bestaat uit trendy en hippe items uit Thailand die sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Qualy is gevestigd in Bangkok.

Qualy staat bekend om de grappige collectie keuken -, woon -en kantooraccessoires. Het design van de items is origineel, praktisch en kleurrijk. De producten van dit merk kunnen een vrolijke en lieve toevoeging vormen voor het interieur van jouw woning. Neem als bijvoorbeeld de haakjes met een vogeltjes op een takje of de duif die ervoor zorgt dat je deur niet dichtslaat. Alle producten zijn duurzaam en geschikt voor het vervullen van allerlei functies in jouw huis. Deze collectie biedt zowel een functionele als een decoratieve oplossing voor elk woning.

Qualy

Een topper van dit merk is het sleutelkastje in de vorm van een vogelhuisje. Dit is een ideaal accessoire voor mensen die hun sleutels altijd kwijtraken. Er zijn verschillende sleutelhouders verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van een vogelhuisje met twee sleutelhangers. Het stopcontact met een sleutelkastje is ideaal voor de mensen die elektricien zijn.

Een andere topper van dit merk zijn de kapstokjes in de vorm van boomtakjes. De kapstok zijn geschikt als kinderkapstok, sieradenhanger of gewoon voor het ophangen van je handdoek.

De deurstopper van Qualy is ook onderdeel van de topcollectie. Deze leuke deurstopper is verkrijgbaar in de vorm van herfstbladeren of vogeltjes. De veerkrachtige deurstop laat elke botsende deur zacht terugveren en voorkomt schade aan de deur. Er zijn nog meer leuke producten te vinden via de webwinkel Presentsathome.nl.

Derriere la Porte

Ben je op zoek naar blikjes als keukenaccessoires? Dan is dit merk een echte aanrader! Het merk Derriere la Porte is bekend voor hun enorme collectie aan blikken. Door de vrolijke en frisse designs van de blikjes kun je al jouw spullen heel overzichtelijk opruimen en daarna direct gemakkelijk terugvinden.

Er zijn diverse thema’s uitgewerkt, dus je kunt verschillende blikken in huis nemen. Bijvoorbeeld een theeblik, een blik voor het hondenvoer, een blik voor alle afstandsbedieningen of gewoon een blik voor je haar-accessoires.