Vakantiehuis veluwe 8 personen

De Betuwe en Veluwe gaan praktisch hand-in-hand samen – de Betuwe ligt iets zuidelijker t.o.v. de Veluwe, aan de voet van de rivier de Waal. Het zijn beide heerlijke recreatiegebieden. Natuurliefhebbers weten waarover we spreken; de Veluwe lijkt oneindig met zandheuvels, naaldbomen, bossen, wilde dieren als herten en everzwijnen en natuurlijk een broedplaats voor vele bijzondere vogelsoorten.

Wil je graag op vakantie in de buurt van de Veluwe? Vakantiepark De Rietberg in Epe biedt goede mogelijkheden voor grotere gezelschappen; en ondanks de grotere vakantiewoningen is de natuurlijke omgeving perfect in tact gebleven. Je treft er onverharde wegen en de woningen staan midden in de ‘vrije natuur’.

Familie vakantiewoningen

Het is al een tijdje geleden maar ik zelf vond het altijd zo leuk om met de familie of met een groot gezin op vakantie te gaan. Leuke bordspelletjes of er lekker op uit. Wandelen fietsen of shoppen, dit is allemaal mogelijk op en rondom de Veluwe. Vooral het fietsen is leuk, de natuur is prachtig en op de Veluwe kom je overal verschillende soorten gebieden tegen, van bos tot zandduinen.

Het vakantie park De Rietberg

Opvallend aan het vakantiepark is dat zij bepaalde diensten bieden die minder gangbaar zijn. Zo zijn zij bereid je op te halen bij de bushalte in Epe, wanneer je met het openbaar vervoer reist . Het bedrijf is zelfs bereid om  ’s ochtends jouw bestelling van broodjes op te nemen en deze langs uw huisje te brengen, hier kan je eventueel ook een landelijk dagblad bij bestellen.

Meer vakantietips & reviews: