Vergelijk alle energieleveranciers met Levver.be

Je leest heel wat indianenverhalen over de energiesector en elke dag valt er wel wat nieuws te melden. Wat wel een vaststaand feit is, is dat energieleveranciers vergelijken loont. Hoe we dat zo zeker weten? Heel simpel, we hebben er ons bij Levver.be de voorbije jaren in vastgebeten en dé toonaangevende energievergelijker gemaakt op de Belgische markt.

Dagelijks krijgen we dan ook een heleboel feedback van tevreden klanten die hun energieprijzen hebben vergeleken en zijn overgestapt. De reden waarom we ermee begonnen zijn en onze vergelijker blijven perfectioneren.

Daarom!

Waarom ook jij energieleveranciers moet vergelijken en overstappen? Je moet natuurlijk helemaal niets, maar als we zeggen dat je tot maar liefst 350 euro per jaar kunt besparen en dat overstappen een fluitje van een cent is, dan liegen we niet.

Als je de voorbije jaren nooit eens de moeite hebt genomen om de prijzen van je huidige energieleverancier tegen het licht te houden is het hoog tijd. Betaal je liever te veel, onderneem dan vooral niets. Maar als je stevig wil besparen, door vijf minuten van je tijd te investeren, begin dan nu met energie vergelijken op Levver.be.

In 5 minuten bespaar je veel geld

Vijf minuten, langer duurt energieleveranciers vergelijken niet. Meer dan wat basisgegevens invullen en onze zoekmotor aan het werk zetten is het niet. Binnen de 5 minuten weet je welke leveranciers peperduur zijn en waar je gouden zaakjes kan doen.

Zowat alle leveranciers zijn in onze vergelijking opgenomen en we houden rekening met alle addertjes, promoties en tijdelijke aanbiedingen. Ons team speurt elke dag de markt af naar de voordeligste aanbiedingen. Je mag rekenen op onze onafhankelijkheid! We worden door geen enkele energieleverancier vergoed om hen voor te trekken of te promoten. De enige vergoeding die wij krijgen is wanneer een klant effectief overstapt, naar eender welke leverancier. De beste garantie dat je bij ons objectief energieleveranciers kan vergelijken.

Gebruik vandaag nog Levver.be

Energieleveranciers vergelijken mag dan wel simpel zijn, effectief overstappen is niet moeilijker. Waarom zoveel mensen bij hun veel te dure energieleverancier blijven is ons dan ook een raadsel. Wij nemen dit volledige proces uit je handen en zorgen ervoor dat je overstap vlekkeloos verloopt. Het enige wat je zelf moet doen is even je huidige energieleverancier opzeggen, de rest regelen wij. We garanderen je dat je geen minuut zonder elektriciteit of gas zal vallen en dat er geen bijkomende kosten aan verbonden zijn. Vergelijk vandaag nog op Levver.be en bespaar honderden euro’s.