Beddenwinkel Harderwijk

Bedbodems voor iedereen bij de beddenwinkel van Kok Bedden in Putten

Een beddenspecialist, zoals Kok Bedden, word je niet zomaar. Pas als je elke klant de perfecte slaapoplossing kunt aanbieden, mag je jezelf zo noemen. Dat vinden de mensen van Kok Bedden tenminste. Om al die klanten uit Putten, Nijkerk, Ermelo en Harderwijk perfect te kunnen helpen, hebben ze bij Kok Bedden dan ook een zeer breed assortiment. Zo vindt u bij Kok Bedden bijvoorbeeld heel veel bedbodems en over elk type bedbodem weten ze bij Kok Bedden heel veel, zodat ze u uitstekend kunnen adviseren welke bedbodem perfect bij u past. Dus ook als het om lattenbodems gaat, bent u bij de beddenwinkel in de buurt van Harderwijk van Kok Bedden aan het juiste adres.

Heel veel verschillende types bedbodems bij de beddenwinkel van Kok Bedden

Bij de beddenwinkel van Kok Bedden vindt u natuurlijk de bekende lattenbodems. Qua concept zijn lattenbodems niets anders dan planken, bedoelt om stabiliteit te geven aan het matras en zodanig geplaatst dat er voldoende ventilatieruimte overblijft voor het matras. Tegenwoordig zijn lattenbodems verkrijgbaar gemaakt van geavanceerde materialen, zoals kunststof of glasvezel, waarbij variabele steun gegeven kan worden ter hoogte van schouders en heupen. De klassieke spiraalbedbodem is nog altijd heel populair en dat is terecht, want dit type bedbodem combineert een lange levensduur, uitstekende ondersteuning en superieure ventilatie. Boxspringbodems worden gewoonlijk toegepast als laag onder binnenveringmatrassen, waarbij de combinatie heel veel comfort levert. De schotelbodems tenslotte, zijn relatief nieuw. Dit type bedbodem is gebaseerd op de lattenbodem, maar dan zijn op de latten instelbaar verende schotels van kunststof geplaatst die vrij kunnen bewegen.

Keuzes maken samen met het mensen van de beddenwinkel van Kok Bedden

Uiteraard is er veel te vertellen over al deze bedbodems. Sommige bedbodems zijn perfect te combineren met een bepaald type matras. Zo zijn lattenbodems bijvoorbeeld  ideaal in combinatie met latexmatrassen. Maar met een alleen keuze uit de verschillende types bedbodems bent u er nog niet bij de beddenwinkel van Kok Bedden, want er is nog veel meer om te kiezen. Zo kunt u kiezen voor een bedbodem met poten, zodat u geen separaat bed nodig heeft en natuurlijk zijn al deze bedbodems ook verkrijgbaar in elektrisch verstelbare varianten. Er zijn zoveel mogelijkheden: gelukkig kunt u vertrouwen op het uitstekende advies van de mensen van de beddenwinkel van Kok Bedden in Putten.

Inspiratie! Bezoek ook eens deze collectie design bankstellen.

Deze advertorial is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.