Woning vrij van ongedierte als houtworm boktor of wespen

Het is toch wat, koop je een huis, tref je na de aankoop allemaal gaatjes van een houtworm aan in je woning. Wees verstandig, en laat je houtworm bestrijden door een professioneel bedrijf, voordat het meer schade aanricht.

OBenP is een gecertificeerd ongediertebestrijder in Noord Brabant. Als specialisme heeft OBenP:

Houtworm bestrijden

Een houtworm behandeling is het eerste specialisme van OBenP. Houtworm is een lastig diertje dat moeilijk te bestrijden is. Houtworm bestrijden doe je daarom niet zelf met een flacon van HG, maar laat je aan een gediplomeerd specialist over. Met houtworm bestrijding wordt gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen die niet door particulieren mogen worden gebruikt. Hierdoor weet je zeker dat de houtworm goed wordt bestreden.

Weetjes over de houtworm

De houtworm-kever richt geen schade aan, maar de larfjes zijn de boosdoeners, die vreten zich door het hout heen alsof het zoete koek is. Een dergelijke houtworm plaag kan behoorlijk uit de hand lopen, en enorm veel schade veroorzaken aan je woning. Wees er dus snel bij, want de kans dat het diertje uit zichzelf weg gaat is niet heel groot.

Het is dan echt zaak om een goede ongediertebestrijder te vinden die ervoor zorgt dat het diertje na het bestrijden niet terug komt. Er zijn verschillende manieren om de houtwormlarven te doden. Het gebruik van chemicaliën of bevriezing zijn 2 veel gebruikte methoden om de houtworm te bestrijden.

Het gebruik van deze chemicaliën is voor particulieren verboden, maar een gediplomeerd ongediertebestrijder mag deze middelen wel gebruiken. Dat wil niet zeggen dat dergelijke middelen ook altijd worden ingezet. Een goede ongediertebestrijder zal altijd proberen om zonder schadelijke middelen de plaag te bestrijden.

Boktor bestrijden

Boktor bestrijden is de 2e dienst die OBenP aanbiedt. Ook bij boktor bestrijding wordt gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of bevriezing. Dus ook hierbij geldt dat je niet zomaar even een HG flacon kunt leeggieten over je aangetaste hout. Boktor bestrijden vergt een professionele aanpak, en daarom bel je OBenP!

Wespennest verwijderen

Wanneer je een wespennest laten verwijderen wilt in de regio Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch? Dan zit je bij OBenP goed! OBenP heeft de gehele provincie van Noord Brabant onder z’n hoede, en komt graag bij u langs voor het wespennest verwijderen. Klik op de linkjes om naar de website te gaan.

OBenP komt graag bij u langs voor een inspectie en advies.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.