Tarotlegging biedt nieuwe inzichten!

Tarot kaartlegging

Vraag je je af of dit wel de juiste baan is voor jou? Twijfel je over het nemen van een belangrijke stap? Een tarot kaartlegging kan je helpen om duidelijkheid te krijgen op verschillende levensgebieden. Door het intuïtief duiden van de kaarten wordt het duidelijk waar de uitdagingen liggen en hoe je deze kan aanpakken. Tijdens een tarot consult wordt daarnaast gekeken naar welke stappen je kan zetten om het zo concreet mogelijk te maken.

 

Tarot consult

Tijdens een tarot consult is er alle ruimte voor jou om je verhaal te delen. Zo wordt duidelijk wat je vraagstuk is. Vervolgens worden de tarotkaarten erbij gepakt en doen we een kaartlegging. Tijdens het duiden van de tarotkaarten wordt er afgestemd op intuïtie van daaruit worden de boodschappen duidelijk. Deze worden aan je overgebracht. Vaak zal het een bevestiging zijn van wat jij onderbewust ook al weet. Gevoelens worden naar voren gebracht. Het kan ook zijn dat een blinde vlek op tafel komt. Wees dus ontvankelijk voor wat er verteld wordt tijdens een tarot consult. Samen wordt er gekeken hoe je de informatie concreet kan vertalen naar actiepunten. Zodat jij met nieuwe inzichten en een positieve blik weer de wereld instapt. Kijk voor meer informatie ook eens op www.denisevanbeek.com

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.