Exclusieve meubels

Excusive meubelsBent u op zoek naar exclusieve meubels dan is het meer dan de moeite waard eens te kijken op de website van RestyleXL. Bij het familiebedrijf RestyleXL worden exclusieve meubels met de hand gemaakt, naar eigen ontwerp. Veelal wordt hierbij gebruik gemaakt van echt antiek of oud hout.

Binnen de werkplaats ontstaan prachtige combinaties van meubels, keukens en badkamers met staal, hout en beton bijvoorbeeld. Ieder gewenst model is mogelijk. De klant kan samen met de designer om tafel zitten, om gezamenlijk tot droom-meubels op maat te komen.

Meubelen van oud hout

Sporen van het verleden zijn in het hout zichtbaar en geven een zeer authentiek karakter mee aan de meubels. Naast oud houten meubelen worden ook veel kloostertafels en boomstamtafels gemaakt. Soms met lengtes van meer dan 5 meter. De meubels kunnen geheel naar wens op maat worden gemaakt. De wensen van de klant staan hierbij centraal. Soms worden massieve bladdiktes van 8 centimeter gehaald. Zeer exclusief door maatvoering, ontwerp en gebruikte materialen.