Ovengedroogd Hout

Ovengedroogd Hout | Het beste hout

Al jarenlang kopen wij een lading Openhaardhout net voor de winter. Wij vinden het gezellig en knus om tijdens de donkere, koude avonden de kachel aan te steken. Omdat wij niet zoveel plek hebben om het Openhaardhout op te slaan, willen we wel Hout hebben wat direct te gebruiken is. Droog hout dus. Nou hebben we een aantal keer ervaren dat het Openhaardhout als droog wordt verkocht, maar dat het niet droog is. We kregen het vuur heel moeilijk aan en als het uiteindelijk aan was kwam er nauwelijks warmte af. Veel ergernis dus.

We gingen maar weer eens op zoek naar een ander adres voor haardhout. Toen vonden we Haardhout.nl. Bij Haardhout.nl wordt alleen Ovengedroogd hout verkocht. Zij garanderen dat hun Hout echt droog is, klaar om te gebruiken. Bovendien wordt het thuis bezorgd. Gezien onze ervaringen in het verleden waren we wel een beetje voorzichtig geworden, maar we wilden hun Openhaardhout wel proberen en hebben toen een halve pallet gemengd Ovengedroogd Hout besteld.

Een paar dagen later werd het Hout geleverd. We hebben gelijk ‘s avonds de kachel aangedaan. Het Openhaardhout brandde heel makkelijk.